Amino Acids And Their Derivatives
Boric Acid And Borate Series
Heterocyclic Compound Series

kita bakal njamin sampeyan
tansah entuk paling apik
asil

Goleki conto gratis lan buku gambarGO

Shanghai Balmxy Pharmaceutic Co., Ltd. didegaké ing Februari 2010. Ing wulan Juli 2019, perusahaan kasebut dinilai minangka perusahaan teknologi tinggi nasional.

Xinyuan Farmasi minangka perusahaan teknologi anyar sing spesialisasine ing R&D, produksi lan penjualan bahan kimia lan API sing apik. Perusahaan iki duwe pusat R&D maju lan pusat inspeksi kualitas, pabrik pilot standar lan basis produksi. Perusahaan kasebut uga duwe pirang-pirang produk sing dikembangake kanthi mandhiri, lan bisa ngembangake lan ngatur macem-macem jinis API lan perantara farmasi miturut kabutuhan pelanggan.

njelajah kita layanan utama

Ngeyel manajemen garis generasi generasi dhuwur lan pitulung pakar pelanggan.

Enquiry kanggo pricelist

Wiwit didegake, pabrik kita wis ngembangake produk kelas kapisan kanthi ngetrapake prinsip kualitas luwih dhisik. Produk kami wis entuk reputasi apik ing industri lan valuabletrusty ing antarane pelanggan anyar lan lawas ..

kirim saiki

paling anyar warta & blog

ndeleng liyane
  • Pengumuman umum unit demonstrasi pilot kerja paten Shanghai sing bakal diakoni ing taun 2020

    Miturut persyaratan "Pangenalan Unit Manajemen lan Pamrograman Paten Kerja Pamrentahan Shanghai lan Institusi Shanghai" (Shanghai Zhiju ﹝ 2017 ﹞ 62), liwat panelitian ahli lan prosedur liyane, lan musyawarah dening Properti Intelektual Kota ...
    maca liyane
  • Dhaptar proyek sing diusulake ing Shanghai "Rencana Aksi Inovasi Teknologi lan Teknologi" Shanghai "Dana Inovasi Teknologi (Kumpulan Kedua)

    Dhaptar proyek sing bakal disiyapake ing Shanghai 2020 "rencana aksi inovasi sains lan teknologi" dana inovasi teknologi (kumpulan nomer loro) Klik kanggo ndeleng dhaptar  
    maca liyane
  • Pengumuman babagan dhaptar penghargaan sing diusulake kanggo perusahaan teknologi tinggi ing Kabupaten Songjiang ing taun 2019

    Miturut semangat dokumen "Distrik Songjiang babagan Akselerasi Pangembangan Perusahaan Teknologi Tinggi ing Koridor Ilmu lan Teknologi G60" (Husong Fugui [2019] Nomer 23), disaranake nyedhiyakake Perusahaan Teknologi Tinggi Kabupaten Songjiang 2019 Penghargaan lan Dhukungan kanggo 52 ...
    maca liyane